![]() ![]() ![]() ![]() |
Trudnoca i Bebe
|
Menstruacija posle porodjajaPređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [20 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| U IŠČEKIVANJU -> Porođaj | Format poruke |
| markova mama |
| |||
Član Veteran Poruka: 217 ![]() ![]() | Kada vam se vratila i da li je bila bolna. Kod mene jos nista, iako sam smanjila dojenje.. | |||
| ||||
| Iva&Lule |
| |||
Expert Poruka: 9310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e ala cu da se nagledam ove teme i to me interesuje sta ce biti kad se porodim | |||
| ||||
| petra |
| |||
Expert Poruka: 1660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | meni se vratila treci mesec posle porodjaja i nije mi bila bolna samo malo obilnija ,ali vec sledeca je bila ok | |||
| ||||
| May05 |
| |||
Expert Poruka: 2167 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Bosna-Austria | Meni se vratilla cim sam prestala da dojim,nije bila uopste bolna,i to na isti datum sam dobila kad mi je zaostala mislim kad sam ostala trudna imala sam 14 zadnju,tako sam i prvu posle porodjaja dobila 14-tog. | |||
| ||||
| Mirche |
| |||
![]() Poruka: 2779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: BGD | E i meni na isti datum 11 meseci od poslednje. Posle porodjaja nepuna 2 meseca...e i meni 14...i normalne su bile, nisam primetila bas nikakvu razliku. | |||
| ||||
| RELJINA_MAMA |
| |||
Član Veteran Poruka: 106 ![]() | Ja jos nista,a vidim Marko i Relja su tu skoro isti (iskreno sasvim sam zaboravila na tu posetu | |||
| ||||
| kalet |
| |||
Expert Poruka: 2223 ![]() ![]() ![]() | Ja sam nakon trudnoce imala hormonski poremecaj, pa sam krvarila 4 meseca skoro. Ali, prava menstruacija je onda dosla i isti datum kao i zadnja pre trudnoce. | |||
| ||||
| mamaLi |
| |||
Iskusan Član Poruka: 58 ![]() ![]() | ja sam dobila 11 meseci posle porodjaja. i sve je kao i ranije... | |||
| ||||
| krisstina |
| |||
Ekstremni Član Poruka: 363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja sam dobila ubrzo,ne secam se tacno,ali mislim izmedju 2. i 3.meseca. Nije bilo neke vece razlike u kolicini i trajanju,razmaku... Jedino sto sada redovno osecam ovulaciju.Tacno na polovini ciklusa me par sati boli jajnik,ne jako ali ga osecam. A dan dva pred menstruaciju sam toliko nervozna i histericna da samu sebe ne podnosim! Ne secam se da sam takva bila pre! | |||
| ||||
| Amara |
| |||
Član Veteran Poruka: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Kanada | ja sam dobila posle 4 meseca(sa prvim detetom),a drugi put posle 12 meseci,a nastavila sam jos da dojim,ali mnogo redje Nisu bile bolne,sve je bilo kao i ranije | |||
| ||||
| ...danijela... |
| |||
Član Veteran Poruka: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koliko se secam posle blizanaca sam dobila oko mesec dana posle porodjaja,za sad jos uvek nemam i ako je proslo 32 dana,videcemo,inace prosli put sve je bilo sasvim normalno nisam imala cak ni bolove | |||
| ||||
| Danijela Mirosavljev |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 2 | ||||
| ||||
| ...danijela... |
| |||
Član Veteran Poruka: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo ja da prijavim da sam dobila,ni malo mi nije bila bolna samo mi se pojacao apetit al ne da curim | |||
| ||||
| kalet |
| |||
Expert Poruka: 2223 ![]() ![]() ![]() | Kompi, pardom ...danijela... nista neobicno, samo smireno i polako. | |||
| ||||
| Mirche |
| |||
![]() Poruka: 2779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: BGD | Danijela Mirosavljev - 12/9/2006 6:51 PM Polako, dobices...bolje je sto kasnije Zavisi i da li dojis bebu...ima to veze i sa hormonima. | |||
| ||||
| Maki |
| |||
Elitni Član Poruka: 847 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja sam krvarila posle porođaja skoro mesec dana a dobila sam 3-4 meseca posle porođaja iako je beba sisala do godinu dana. Sada su mi menstruacije mnogo obilnije u duže traju. | |||
| ||||
| andela |
| |||
Elitni Član Poruka: 740 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: düsseldorf | ni kod mene jos uvek nista a evo vasilije ce sad skoro 5 meseci u prve dve trudnoce odmah posle porodaja posle mesec dana sam dobila i sve je bilo ok. | |||
| ||||
| andela |
| |||
Elitni Član Poruka: 740 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: düsseldorf | evo da vam javim ja sam prekjuce dobila prvi put posle 5 meseci bas kad smo bili u francuskoj.nemam nikakve bolove i nije mi uopste povecana normalno kao i do sada. | |||
| ||||
| Administrator |
| |||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() | ||||
| ||||
| Ivka |
| |||
Iskusan Član Poruka: 91 ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Ja sam posle porodjaj krvarila skoro 40 dana i to me izludela, a dobila sam 6 meseci nkaon porodjaj i sada mi nisu bolne kao ranije ali su obilnije. | |||
| ||||
| ummi-emina |
| |||
Iskusan Član Poruka: 98 ![]() ![]() ![]() | ja sam posle porodjaja krvarila 2 meseca,pa prestalo me,do sledeceg meseca,i nastavila sam redovno menstruaciju,kao i pre,isto dana bi mi trajala,drugi dan bi imala samo vise nego inace,ali nista strasno. | |||
| ||||
| ||||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [20 poruka po stani] |
| Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |

Menstruacija posle porodjaja