![]() ![]() ![]() ![]() |
Trudnoca i Bebe
|
StucanjePređi na stranu: 1 2 Nalazite se na strani 2 [20 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Zdravlje Dece | Format poruke |
| Iki |
| ||
Expert Poruka: 2249 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beč | Samo im malo dajte da sike i prestaje za sekund. Lara jos uvek stuca ponekad, ali nije strasno, sada pustimo samo da prodje, jer voda tako i tako ne pomaze. | ||
| |||
| Angel |
| ||
Expert Poruka: 4025 ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | Slazems e sa Iki, nije los fazon dati da sisa ako bas dugo stuca, nama pomogne i to. | ||
| |||
| SanjaOgi |
| ||
Član Poruka: 5 Lokacija: Novi Sad | Ja bebi dam vodu ili caj i prestane da stuca. | ||
| |||
| Mary |
| ||
Expert Poruka: 2280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Svicarska/ Zug | i Mateo mnogo stuca, kao sto je slucaj i kod vas, i on je mnog stucao u stomaku. mm se sav preplasi kad on stuca, ali meni je to ponekad slatko jer pravi neke krive face. cesto stuca ali ja nist ne radim po tom pitanju samo ga malo ispravim | ||
| |||
| anitica |
| ||
Član Veteran Poruka: 222 ![]() ![]() | Mi popijemo malo vode, i stucanje prestane. Desava se da ponekad ni voda ne pomaze, onda stucamo malo duze i to samo po sebi prestane | ||
| |||
| rozga |
| ||
Expert Poruka: 2572 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Nama prestane samo od sebe uglavnom, ali deluje i kad mu dam da sisa. Prestaje odmah | ||
| |||
| dunav |
| ||
Član Veteran Poruka: 161 ![]() ![]() ![]() Lokacija: srem | Luka je isto štucao u stomaku bar jednom dnevno. Kada se rodio, počeo je štucati nakon deset dana i to pogotovo kada ne podrigne lepo. Da bih mu pomogla, uzmem ga u naručje i malo držim, dam mu vodice ili sike i brzo prođe. Inače nam je pedijatrijska sestra rekla da to nije ništa strašno, njemu to ne smeta, kada mu zasmeta, on će već i sam negodovati, znači kao i nama što ne smeta štucanje tako i bebama. | ||
| |||
| lelly |
| ||
Elitni Član Poruka: 1003 ![]() Lokacija: Beograd | i moj Bosko je stucao u stomaku, i to stalno, to me strasno nasmejavalo. a stucamo i sada, i to vise puta dnevno. nekad mu pomogne kasicica vode, a nekad moramo da pustimo da samo prodje. tesi me to sto sam procitala ovde da ce stucanje da se smanji kad malo porastemo, sada smo jos mali, tek dve nedeljice imamo... | ||
| |||
| olga75 |
| ||
Expert Poruka: 2146 ![]() ![]() ![]() Lokacija: subotica | Marija dosta cesto stuca.Naguta se vazduha a retko kad lepo podrigne nego vrati vazduh i visak sto ide za njim pa pocne da stuca.To dosta dugo traje i kad se vec iznervira pokusamo da stucanje prekinemo.Sika uvek pomogne a probala sam i sa limunom, vodicom, hladnom kasicicom i sve to nekad uspe a nekad ne da prekine stucanje.U nasem slucaju sika je jedini pravi lek za stucanje i za sve | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() | |||
| |||
| jelenaorg |
| ||
Expert Poruka: 4696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Kofer | ma svi su oni stucali u stomaku | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: 1 2 Nalazite se na strani 2 [20 poruka po stani] |
| Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |

Stucanje