![]() ![]() ![]() ![]() |
Trudnoca i Bebe
|
Prvi simptomi trudnocePređi na stranu: < ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... > Nalazite se na strani 61 [20 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| U IŠČEKIVANJU -> Trudnoća | Format poruke |
| marjetica |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 4 | slažem se da ne treba imati ikakav pritisak kod začeća, sve dodje samo po sebi. Stres odmaže začeću a ne pomaže. http://decakilidevojcica.blogspot.com/ | |||
| ||||
| milenadj |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 1 | zdravo svim,nova sam na forumu i zanime me da je neka imala simptome kao i ja.Naime.ciklusi su mi uredni na 25,28 dana.Poslednja menstruacija je bila 06/02,isla sam na folikulometriju i imali smo ciljane odnose 16,17 i 18.02.Zadnjih par dana me stomak nekako cudno zateze,grudi me ne bole a uvek me otkidaju u PMS samo su nabrekle,vrele i mekane.Tu i tamo m ezignu jajnici i krsta.Da li je rano za test s obzirom da trebam da dobijem 02.03 ?E da imam i pojacan sekret i nenormalno mi se luci pljuvacka.Tako bih volela da i ja konacno ugledam svoje dve crtice | |||
| ||||
| Ance86 |
| |||
Iskusan Član Poruka: 94 ![]() ![]() ![]() | Pozdrav svim devojkama na forumu.Volela bih ako mozete da me posavetujete.Juce napokon ugledah plusic i to se bas ocrtao onako jako,tako da nema sumnje da je trudnoca u pitanju ali jedna stvar me pomalo zabrinjava a to je sto vec 8 dana(toliko mi kasni poslednja menstruacija) imam jace bolove u donjem stomaku tj.jajnici oba i cini mi se cela materica.Nisu bas prejaki ali su jako neprijati periodicni,recimo da na svakih pola sata-sat osetim jako probadanje.Problem je u tome sto sam radila vezbe nekoliko dana pre nego sto sam trebala da dobijem..i to trbusnjake sa 10kg,pa se bojim da nisam povredila radeci vezbe i da mozda zbog toga imam te bolove,posto mislim da je jos prerano da osetim bilo kakve simptome trudnoce(ispravite me ako gresim-stvarno ne znam).Da li je su ti bolovi normalni u ovom periodu ili mislite da bih sto pre trebala doktoru?? Hvala unapred | |||
| ||||
| maja021 |
| |||
Član Veteran Poruka: 149 ![]() ![]() Lokacija: swedska-novi sad | Mislim da su normalni bolovi,jer se beba ucvrscuje.Materica se siri.Tako da mislim da nemas razlog za brigu,a trbusnjake...mani sad.Bice sve ok samo prilezi malo da ti bude lakse.Akonemas obilno krvarenje sve je ok.To govori moje iskustvo. | |||
| ||||
| Ance86 |
| |||
Iskusan Član Poruka: 94 ![]() ![]() ![]() | hvala ti majo na odgovoru..hvala bogu nemam krvarenja nikakva a bolovi se smanjuju... | |||
| ||||
| Sandrolina |
| |||
Član Veteran Poruka: 152 ![]() ![]() ![]() Lokacija: USA, Nis u srcu | Milenadj mislim da ti nije rano da uradis test.. kupi dobar test koji otkriva trudnocu 5 dana pre ocekivane menstruacije.. ali najbolje bi bilo ako bi mogla da sacekas malkice samo jer je onda test pouzdaniji.. srecno i nadam se da ces konacno da ugledas svoje 2 crtice.. osecaj je predivan.. | |||
| ||||
| maja021 |
| |||
Član Veteran Poruka: 149 ![]() ![]() Lokacija: swedska-novi sad | Ance86 - 1/3/2009 13:53 hvala ti majo na odgovoru..hvala bogu nemam krvarenja nikakva a bolovi se smanjuju... | |||
| ||||
| XLAGUNA |
| |||
Elitni Član Poruka: 759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo i mene.....ja sam pre 3 dana bila kod lekara i potvrdjena mi je trudnoca.Inace i pre nego sto sam saznala da je to to osecala sam promene. Mucnina najvise pre podne,smanjen apetit,malaksalost umor,imam i 37 temperaturu,stomak me bolucka kao da trebam da dobijem,a grudi su mi tvrde i bole me. Osim toga sto mi je najgore cas mi je vruce cas hladno.....uglavnom mi je hladno pa se sva tresem. Verovatno je sve to dok se organizam ne navikne na bebu...pa se tesim da je to ok normalno i da ce vremenom proci | |||
| ||||
| annchyd |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 1 | cao devojke, nova sam i prvi put se nalazim u ovakvim nedoumicama, jel mi moze neko reci da li su testovi na trudnocu 100% tacni, jer imam iste simptome kao pred menz a kasni mi i odradila sam test juce ali je negativan... | |||
| ||||
| XLAGUNA |
| |||
Elitni Član Poruka: 759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne znam sta da kazem...koliko ti kasni dana?Mozda da uradis jos jedan test ujutro za dan dva.Jer to mogu da budu simptomi a i ne moraju. | |||
| ||||
| marincheNS |
| |||
Član Poruka: 14 Lokacija: Novi Sad | Poslednja I pored toga, ja se i dalje nadam da sam | |||
| ||||
| marincheNS |
| |||
Član Poruka: 14 Lokacija: Novi Sad | I zaboravih da navedem i ucestale posete toaletu... bas ucestale... | |||
| ||||
| marincheNS |
| |||
Član Poruka: 14 Lokacija: Novi Sad | Evo da prijavim da svi oni silni simptomi nisu bili simptomi trudnoce...pa dobro,neki drugi put, bicu optimista | |||
| ||||
| La piaf |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 1 | Pozdrav svima Ovde sam jer mi se dešava nešto što se nije dešavalo do sada, pa, ako je neko imao slično iskustvo, nek se javi Uvek dobijam na vreme, 28. dan je plafon, često dobijam i ranije... Sada sam na 26. danu, i to je ok. Imam klasičan pms kao i svakog meseca, s tim što: me grudi toliko jako bole da hoću da izludim! Uvek me grudi bole u pms-u, ali nikad ovako! da li neka imala ovakav primer u trudnoći? Da li sam trudna trenutno sada - uh, ne znam, bilo bi mi drago, mada... i ako nisam, svejedno je, jer nisam planirala Samo me zanima da li je neko imao ovo specifično peckanje (ponavljam - od pazuha se širi ka sredini, pa do bradavica), + svrab, nabreklost grudi & sve ostalo što uz to ide... Hvala... | |||
| ||||
| Tratincica25 |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 3 | Pozdrav svima! La piaf, imam slicno iskustvo, mada ne osecam peckanje, vec neku tupu bol koja krene od pazuha ka bradavicama, i traje nekih 5-6 sekundi.... a grudi su mi natecene i non stop bole vec 10ak dana. Zadnja menstruacija mi je bila 12.3, i stalno je redovna 27-28 dana, juce je bio 28ti dan i nista | |||
| ||||
| MAMAuPOKUSAJU |
| |||
Član Veteran Poruka: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd-FilmskiGrad | e ovako je to bilo kod me dobijam m najkasnije 30ti dan ja sam prvi test uradila 26ti dan-jako bleda linija,drugi 28-malo jaca vidljivost linije i 29-prilicno vidljiva. 30tog dana sam vadila krv gde je beta HCG dodatno potvrdela trudnocu.I na kraju UZ pregled.pozz od | |||
| ||||
| marijica |
| |||
Član Poruka: 19 | Posto sam jutros ugledala II crte,evo da referisem o simptomima. Bolne i uvecane grudi-NE,tek jutros 31-og dana ciklusa(dobijam na 25-26,dva puta godisnje na 29-i dan) Vene na grudima i bolne i uvecane bradavice-apsolutno NE Ucestalo mokrenje-NE Nadutost-NE Bolovi u krstima-NE Predmenstrualni bolovi-Poceli tek juce i posto nocas nisam dobila to me i navelo da uradim test,ali do juce ama ni najmanji bolcic. Bolovi u jajnicima-NE Mucnine-NE Povecan apetit-NE Povecana zedj-NE Umor-MA JOK Pospanost-Nikako,ja mucim muku sto se budim u 6h ko vampir,a nemam nikakvih obaveza. Pojacano culo ukusa i mirisa-NIKAKO Nervoza-e to da malcice,ali mnogo manje nego u pms-u Zgaravica-Jok Vrtoglavica-NE Povecana temperatura-Ne znam,nisam to pratila,ali se dosta znojim,mada kako je vruce napolju mozda je i od toga. Metalni ukus u ustima-NE To je to,cega sam se u ovom trenutku setila.Ovo sam napisala zato sto sam manijakalno trazila simptome trudnoce i posto ih nije bilo,a | |||
| ||||
| Aratinga |
| |||
Član Veteran Poruka: 113 ![]() Lokacija: Beograd | Da li je neka od trudnica imala negde od 7-8 DPO pojacan onaj gusci sekret, koji je normalan bez neprijatnog mirisa, bez ikakvih tegoba samo sekret koji izgleda kao sto uvek izgleda u tom periodu ali se pojaca. Citala sam da mnoge trudnice imaju ovaj simptom kao jedan od najranijih. Ima li takvih iskustava??? | |||
| ||||
| Administrator |
| |||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() | ||||
| ||||
| mia77-77 |
| |||
Slučajni prolaznik Poruka: 1 | trebala sam da dobijem jos 6og Maja, ali nista od toga. Imam konstantan bol u grudima, jako sam se ugojila, ali mozda je to od depresije, naduven stomak, bolovi u jajnicima, osetljiva, vene po grudima,umorna, ali nemam mucnine niti nista tako. takodje jako manje pusim, ali to je uvek situacija kad vise jedem. uradila sam test prosle nedelje, bio je negativan. Sta da radim? Plasim se jos jedan test da uradim jer zivim u zemlji gde je abortus zabranjen, a ja ne zelim da zadrzim dete, tako da ako jesam trudna, moj zivot ce bti jos veci pakao nego sto jeste. Ja se stvarno izvinjavam ako ce neke od vas uvrediti sto ako jesam, da zelim abortus. jednostavno mislim da ako covek nije spreman,i da ima dete, to je sebicnost. | |||
| ||||
| marijica |
| |||
Član Poruka: 19 | Ja nisam ilmala ni jedan simptom,osim neznatno bolnih grudi i uradila sam test 30-og dana ciklusa i bio je pozitivan.A tebi je menstruacija trebala da stigne 06.05. sto znaci da ti kasni vise od dve nedelje i mislim da je onda rezultat testa tacan.Ako kaze da nisi trudna,onda verovatno i nisi,mada se sa tim testovima nikad ne zna.Idi u neku laboratoriju i trazi da ti urade betu hcg i tako ces sto posto biti sigurna.Mozda je doslo i do nekog hormonskog poremecaja pa se zbog toga osecas kao trudnica. U svakom slucaju ne panici,jer to ti moze samo stetiti. Ja se nadam da ce biti onako kako ti zelis. | |||
| ||||
| ||||
| Pređi na stranu: < ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... > Nalazite se na strani 61 [20 poruka po stani] |
| Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |

Prvi simptomi trudnoce